20 Eylül 2012 Perşembe

EŞ DURUMU TAYİNDE SON DURUM

Öğretmenlerin eş durumundar tayinleriyle ilgili ne yapılacak? Bu talep Başbakan Erdoğan'a iletildi
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın işçi, işveren ve memur sendikalarının yöneticileriyle biraraya gelmesinin ardından Başbakanlık Resmi Konutu'ndan ayrılırken basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Çelik, ''Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu'nun görüşmede öğretmenlerle ilgili nasıl bir talebi oldu? Eş durumu tayinleriyle ilgili ne yapılacak?'' sorusu üzerine, ''Tabii Milli Eğitim'de son derece önemli değişiklikler gerçekleştirildi. Bunların bir değerlendirmesini yetkili sendika ve konfederasyon başkanı olarak Sayın Gündoğdu'nun yapması çok doğal. Bu yönüyle sistemle ilgili tespitlerini, görüşlerini Sayın Başbakan'a aktardılar. Bunun dışında da özveriyle çalışan öğretmen kardeşlerimizin taleplerini de Sayın Başbakan'a aktarmış oldular'' diye konuştu.
TALEPLER İLETİLDİ
Başbakan Erdoğan'ın bu görüşmenin ardından Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu'yu kabul ettiğini belirten Çelik, görüşmede memurlarla ilgili yapılan eşit işe eşit ücret gibi son yapılan düzenlemeler ve Milli Eğitim alanındaki gelişmelerle ilgili değerlendirmelerin ele alındığını bildirdi.
Faruk Çelik, kabulde Gündoğdu'nun, öğretmenlerin talepleriyle ilgili bir sunum yaptığını da dile getirdi.



Kaynak : http://www.internethaber.com/calisma-ve-sosyal-guvenlik-bakani-faruk-celik-ogretmen-memur-sen-ahmet-gundogdu--462448h.htm#ixzz272kIT49n

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder