29 Ocak 2015 Perşembe

2015 ŞUBAT ÖĞRETMEN ATAMALARI HANGİ BRANŞTA KAÇ ÖĞRETMEN ATANACAK?

ÖĞRETMEN ATAMALARI TERCİH SAYFASI AÇILMIŞTIR

Kamudanhaber- Tercih sayfasının açılması epey bir zaman alsada an itibariyle tercih sayfasıada açılmıştır. Öğretmen adayları tercihlerini yapabilirler.

ÖĞRETMEN ATAMALARI TERCİH SAYFASI AÇILMIŞTIR
 Kamudanhaber-  An itibariyle tercih sayfası açılmıştır. Öğretmen adayları tercihlerini yapabilirler. Tercih yapacak olan tüm öğretmen adaylarımıza kamudanhaber.com ailesi olarak başarılar dileriz.

 TERCİH SAYFASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ
-------------------------------

Atama zamanı

Kamudanhaber- Öğretmen adayları dikkat! 15 bin öğretmen kadrosuna atama başvuruları bugün alınmaya başladı. En çok kadro İngilizce ve sınıf öğretmenliği bölümlerine tahsis edildi

Atama zamanı
ATAMA 6 ŞUBAT'TA
Duyuruya göre, 14 bin 793 ilk atama, 150 açıktan atama ve kurumlararası yeniden atama ile 57 milli sporcu olmak üzere toplam 15 bin öğretmen ataması için başvuru yapılacak. 15 bin öğretmen ataması 6 Şubat Cuma günü gerçekleştirilecek.

40 YAŞ SINIRI KALKTI
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından öğretmenliğe ilk kez atanacakların '40 yaş sınırının', 28 Şubat sürecinde KPSS'de yeterli puan almasına ve diğer şartları taşımalarına rağmen, kılık kıyafet ve benzeri nedenlerle öğretmenliğe girişi engellenen öğretmenlerin yoğun talepleri üzerine Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın talimatıyla kaldırıldığı bildirildi. Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelik değişikliğiyle öğretmenliğe girişte '40 yaş' sınırı kaldırıldı.

15 BİN ÖĞRETMENİN ATAMASI 108 ALANDA YAPILACAK! İŞTE ATANACAK BRANŞLAR


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder