31 Temmuz 2013 Çarşamba

2013 YAZ DÖNEMİ ÖĞRETMEN ÖZÜR DURUMU YER DEĞİŞTİRME DUYURUSU

2013 YAZ DÖNEMİ
ÖĞRETMENLERİN ÖZÜR DURUMUNDAN
İL İÇİ VE İLLER ARASI YER DEĞİŞTİRMELERİNE İLİŞKİN DUYURU TASLAĞI
Bakanlığımıza bağlı eğitim kurumlarında görevli öğretmenlerin il içi ve iller arasında sağlık ve eş özrü ile genel ve özel hayatı olumsuz etkileyen nedenlere bağlı yer değişiklikleri, 652 sayılı Milli Eğitim Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ve 06/05/2010 tarihli 27573 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmenlerinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde aşağıdaki takvimde belirtilen tarihler arasında yapılacaktır.
1. Alanlar itibarıyla atama yapılacak norm kadro açığı bulunan okullar, Bakanlığın http://ikgm.meb.gov.tr internet adresinde ilan edilerek öğretmenlerin tercihlerine açılacak ve yer değiştirmeler bilgisayar ortamında hizmet puanı esasına göre yapılacaktır.
2. Öğretmenlerin hizmet puanının hesabında başvuruların son günü; hizmet süresinin hesabında ise 30 Eylül 2013 tarihi esas alınacaktır.
3. Başvuru yapacak öğretmenlerde, Devlet memurluğu ve öğretmenliğin her ikisinde de adaylıklarının kaldırılmış veya 30 Eylül 2013 itibarıyla kaldırılabilecek durumda olma şartı birlikte aranacaktır.
4. Öğretmenlikten ayrıldıktan sonra açıktan ya da kurumlararası yeniden atama kapsamında atananlardan, sağlık durumu sebebiyle yer değiştirecekler hariç, 30 Eylül 2013 tarihi itibarıyla bulunduğu ilde en az 1 (bir) yıl süreyle öğretmenlik yapmış olanlar, özür durumuna bağlı yer değiştirme başvurusunda bulunabilirler.
5. Sağlık durumu özrü ya da genel ve özel hayatı olumsuz etkileyen nedenlere bağlı olarak yer değiştirme başvurusu uygun bulunan öğretmen eşlerden, talebi hâlinde diğer eşin de yer değişikliği başvurusu birlikte değerlendirilecektir.
6. Başvurular, http://mebbis.meb.gov.tr veya http://ikgm.meb.gov.tr adreslerindeki MEBBİS Özür Durumuna Bağlı Yer Değiştirme Başvuru Formu doldurulmak ve istenilen belgeler okul müdürlüğüne teslim edilmek suretiyle yapılacaktır.
7. Öğretmen, Başvuru Formu’nun gerçeğe uygun şekilde doldurulmasından sorumludur. Başvurular onaylanmadan önce okul yöneticiliklerinden belgeye dayalı bilgi düzeltme talebinde bulunulabilir. Başvuru süresi içinde bilgi düzeltme talebinde bulunanlardan onay aşamasındaki başvuruları reddedilerek, onaylanmış başvurular ise iptal edilerek öğretmenlerin yeniden başvuru yapmaları sağlanacaktır. Yeniden başvurularda tercih düzeltmesi yapılmayacaktır.
Öğretmen, başvuru süresi içinde, görevli olduğu okul ya da kadrosunun bulunduğu il/ilçe millî eğitim müdürlüğüne dilekçe vermek suretiyle yer değiştirme başvurusundan vazgeçebilir. Bu durumda öğretmenlerin başvuruları elektronik ortamda da iptal edilir.

8. Öğretmenlerin şahsen başvuru yapması esastır. Ancak görevli olduğu il/ilçe dışında bulunanlar, ibraz edilecek belgeleri, e-posta, telefon, faks gibi uygun iletişim araçlarıyla kadrolarının bulunduğu okul müdürlüğüne süresi içinde ulaştırarak başvurularının onaylanmasını isteyecekler; yöneticiler de başvuruları süresi içinde onaylayacaklardır. Başvurusu onaylanan öğretmenlere ait Başvuru Formu’nun çıktısı göreve başladıklarında öğretmenlere imzalattırılacaktır.
9. Müstakil müdürlüğü bulunmayan okullarda görevli öğretmenler ile kadroları il/ilçe millî eğitim müdürlüklerinde bulunan öğretmenler, başvurularını kadrolarının bulunduğu il/ilçe millî eğitim müdürlüklerine yapacaktır.
10. Yurt dışında görevlendirilenler ile aylıksız izinli olan öğretmenlerden, yurt dışı görev süresi veya izinlerinin 15 Eylül tarihine kadar sona ereceğini belgelendirenler, diğer şartları da taşımaları kaydıyla yer değiştirme başvurusunda bulunabilirler. Bu kapsamda yer değişikliği gerçekleştirilenlerden en geç 15 Eylül tarihi itibarıyla görevine başlamayanların atamaları iptal edilecektir.
11. Başvurular, aşağıda ayrıntılı şekilde belirtildiği üzere, iki aşamada alınacaktır. Birinci aşama özür başvurularının geçerlilik kazanabilmesi için başvurunun, sırasıyla okul, ilçe ve il millî eğitim müdürlüklerince onaylanması gerekmektedir. İkinci aşama eğitim kurumu tercihi başvuruları ise sadece okul müdürlüğünce onaylanacaktır.
12. Elektronik Başvuru Formu dışında bir belgeyle veya posta yoluyla yapılan başvurular; gerekli şartları taşımayan başvurular; gerçeğe aykırı bilgi ve belgeyle ya da istenilen bilgiler uygun biçimde işaretlenmeden yapılan başvurular ile Elektronik Başvuru Formu çıktısı imzalanmadan ve onaylanmadan yapılan başvurular geçersiz sayılacak; geçersiz başvurulara dayalı yer değiştirmeler iptal edilecektir.
13. Yer değiştirme sürecinde yapılan işlemlerle ilgili olarak gerçeğe aykırı beyanda bulunan öğretmenler ile gerekli kontrolleri yapmadan bu başvuruları onaylayan sorumlular hakkında yasal işlem yapılacaktır.
14. Yer değiştirme sürecinde ihtiyaç duyulan açıklamalar Bakanlığın http://ikgm.meb.gov.tr internet adresinden ayrıca duyurulacaktır.

SAĞLIK DURUMU ÖZRÜNE BAĞLI YER DEĞİŞTİRMELER
Öğretmenler;
a) Görev yaptığı yerde kalması hâlinde, kendisi, eşi veya çocuklarının sağlık durumlarının tehlikeye gireceğini belirtir sağlık kurulu raporu ile tedavi olmak istediği,
b) Anne, baba veya yargı kararıyla vasi tayin edildiği kardeşlerinden birisi için “Başkasının güç ve yardımı olmaksızın hayatını devam ettiremez.” ibaresi bulunan sağlık kurulu raporu ile anne, baba veya kardeşinin Adres Kayıt Sistemine (AKS) kayıtlı adresinin bulunduğu
ilçe/ildeki okullara atanmak üzere yer değiştirme başvurusunda bulunabilirler.
Kendi hastalığı nedeniyle yer değiştirme başvurusunda bulunan öğretmenlerin ibraz ettiği sağlık kurulu raporunda, hastalığının öğretmenlik yapmasını engellemeyeceğinin ayrıca belirtilmesi gerekir.

Özel eğitim alması gereken çocuğu olan öğretmenler ise, rehberlik ve araştırma merkezlerince çocukları için verilen özel eğitim değerlendirme kurulu raporu ve il millî eğitim müdürlüklerinden alınacak görev yaptığı ilde çocuğunun özrüne ilişkin özel eğitim alabileceği resmî eğitim kurumu bulunmadığına dair belge ile yer değiştirme başvurusunda bulunabilirler.
Başvuruda istenecek belgeler şunlardır:
a) Başvuru tarihi itibarıyla resmî veya özel sağlık kurum ve kuruluşlarından son altı ay içinde alınan yukarıda açıklanan muhtevaya uygun sağlık kurulu raporu (özürlü raporlarında süre şartı aranmaz),
b) Kardeşine vasi tayin edilenlerden mahkeme kararı,
c) Çocuğu özel eğitim alması gerekenlerden, özel eğitim değerlendirme kurulu raporu ve bulunduğu ilde özel eğitim alabileceği eğitim kurumunun bulunmadığına dair görev yaptığı il millî eğitim müdürlüğünce verilecek belge.
Eş, anne–baba, çocuk ve kardeş için veya vasi tayini sebebiyle alınmış sağlık kurulu raporları ile yapılan başvurularda, onay makamları, aile kütüğüne işlenmiş kişisel bilgilerin özetlerini gösterir vukuatlı nüfus kayıt örneğini elektronik ortamda temin ederek kontrol edeceklerdir.
EŞ DURUMU ÖZRÜNE BAĞLI YER DEĞİŞTİRMELER
I- Öğretmenlerden eşi;
a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/A ve 4/B maddesi kapsamında,
b) Sosyal Güvenlik Kurumu’na bağlı,
c) 506 sayılı Kanun’un Geçici 20 nci maddesine göre, bankalar için kurulmuş özel emeklilik sandığına tabi,
ç) TOBB ve Odalar gibi kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarında,
d) Avukat olup baroya kayıtlı ve vergi mükellefi olarak
çalışanlar, eşlerinin görev yaptığı il/ilçeye yer değiştirme başvurusunda bulunabilirler.
II- Eş durumu özründen yer değişikliği isteyenlerden:
a) Eşi; yasama organı üyeliği, belediye başkanlığı, 23/4/1981 tarihli ve 2451 sayılı Bakanlıklar ve Bağlı Kuruluşlarda Atama Usulüne İlişkin Kanun’a ekli I ve II sayılı cetvellerde belirtilen görevlerde bulunanlar, 27/7/1967 tarihli ve 926 sayılı Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanunu, 4/11/1981 tarihli ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, 24/2/1983 tarihli ve 2802 sayılı Hâkimler ve Savcılar Kanunu, kamu kurum ve kuruluşlarında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında memur veya bu Kanunun 4/B ve 4/C maddeleri kapsamında sözleşmeli personel statüsünde çalışanlar, bunların dışında özel kanunlarla kurulan kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar ile kamu kurum ve kuruluşlarında sürekli işçi olarak çalışanlardan, eşinin çalışmakta olduğu kurum/kuruluştan alınacak görev yeri belgesi, (Birinci aşama başvurularının son günü itibarıyla başka bir il’e atamasının yapıldığını belgelendiren kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlarının, görev yeri belgesi aranmadan sadece atama kararları yeterli kabul edilecektir),
b) Eşi kamu kurum ve kuruluşları dışında 31/5/2006 tarihli ve 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu’nun 4 üncü maddesinin (a) ve (b) bentleri kapsamında sigortalı olarak çalışanlardan;
1. Eşinin çalışmakta olduğu işyerinden alınacak görev yeri belgesi,
2. Bağlı bulunduğu vergi dairesinden veya ilgili meslek kuruluşundan alınacak işyerinin faaliyette olduğunu gösterir belge,
3. Birinci aşama başvurularının son günü itibarıyla son iki yıllık süre zarfında en az 360 gün sigortalı hizmeti olduğunu ve sigortalılığının hâlen devam ettiğini gösterir belge,
4. İdare merkezi belirli bir il’de olmakla birlikte ülke genelinde faaliyet gösteren şirketlerin şirket merkezi dışında çalışanlarının öğretmen eşleri, ayrıca, atanmak istediği yerde eşinin işyerinin faal olduğuna dair anonim şirketler için kendi işyerlerinden, diğer şirketler içinse çalıştıkları ildeki vergi dairesi, belediye veya ilgili meslek kuruluşundan alacakları belge
istenecektir.
5. 360 gün sigortalılık süresinin hesabında, 31/5/2006 tarihli ve 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu’nun 4 üncü maddesi kapsamında geçen hizmet sürelerinin tamamı birlikte değerlendirilecektir.
6. Eşleri sigortalı olarak çalışan öğretmenlerin yer değişikliği başvurularında, eşlerinin sigortalılık süresinin yeterli olmaması halinde, borçlanılmak kaydıyla son iki yıllık süre zarfında askerlikte geçen süreler de sigortalı olarak geçirilen süreler kapsamında değerlendirilir.
III- Eşi emekli olan öğretmenler, bir defaya mahsus olmak üzere son başvuru tarihi itibarıyla son 6 (altı) ay içinde eşinin emekli olduğunu gösterir belge ile eşinin ikamet ettiği yere yer değiştirme başvurusunda bulunabilirler. 30 Ağustos 2013 tarihi itibarıyla emekli olacak TSK mensuplarından buna ilişkin beyan alınacaktır.
IV- Öğretmenlerden;
a) Kendisi ya da memur eşi yurt dışı görevde bulunanlar,
b) Eşleri geçici görevli olanlar,
c) Eşleri isteğe bağlı sigortalı olanlar
yer değiştirme başvurusunda bulunamayacaklardır.

GENEL VE ÖZEL HAYATI ETKİLEYEN NEDENLERE BAĞLI
YER DEĞİŞTİRMELER
1. Öğretmenlerden;
a) Eşi vefat edenler, eşlerinin vefat tarihini izleyen 6 (altı) ay içinde,
b) Eşleri şehit ya da malul gazi olanlar, şehadet veya gaziliğin vukuundan itibaren 6 (altı) ay içinde,
c) Terör eylemleri etkisi ve sebebiyle, kanunen bakmakla yükümlü olduğu çocukları ile anne/babası veya kardeşlerinden biri şehit ya da malul gazi olanlar, şehadet veya gaziliğin vukuundan itibaren 6 (altı) ay içinde,
ç) Görev yaptıkları yerde özel hayatında açıkça tehlike oluşturan olay olduğunu belgelendirenler,
d) Görevli olduğu yerleşim yeri dışında bir ortaöğretim kurumunu merkezî sınavla kazanan çocuğunun, öğrenim göreceği yerde yatılı öğrenim görme imkânı olmadığını belgelendirenler
yer değiştirme başvurusunda bulunabileceklerdir.
2. Bu kapsamda başvuruda bulunacak öğretmenlerden;
a) Görev yaptıkları yerde özel hayatında açıkça tehlike oluşturan olaya ilişkin belge ile birlikte görev yaptığı il valisinin teklifi,
b) Eşinin vefatını gösterir belge,
c) Eşinin şehit ya da malul gazi olduğuna dair belge,
ç) Çocuğunun merkezî sınavla kazandığı yeri gösterir belge ile çocuğunun öğrenim göreceği yerde yatılı öğrenim görme imkânı olmadığına dair belge
istenecektir.
YER DEĞİŞTİRMELERDE ÖĞRETMEN, OKUL, İLÇE VE İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİNCE YAPILACAK İŞ VE İŞLEMLER
Öğretmenler yer değiştirme başvurularını, ilan edilen başvuru tarihleri arasında Elektronik Başvuru Formu’nu doldurmak suretiyle yapacaklardır. Elektronik Başvuru Formuna, http://mebbis.meb.gov.tr veya http://ikgm.meb.gov.tr adreslerinden “kullanıcı adı” ve “şifre” ile ulaşılacaktır.
Öğretmenler yer değiştirme başvurularını yaptıktan sonra özür durumuna ilişkin belgeleri, onay için kadrolarının bulunduğu okul müdürlüğüne ibraz etmek zorundadır. Görevli olduğu il/ilçe dışında bulunanlar, ibraz edilecek belgeleri, e-posta, telefon, faks gibi uygun iletişim araçlarıyla kadrolarının bulunduğu okul müdürlüğüne süresi içinde ulaştıracaklardır. Süresi içinde ulaştırılmayan belgelerden öğretmen sorumludur.
Okul müdürlüklerince, ibraz edilen belgeler incelenerek uygun bulunanlar elektronik ortamda tarandıktan sonra Elektronik Başvuru Formu’nun çıktısı alınarak başvurular onaylanacaktır. Gerekli şartları taşımadığı tespit edilenlerin başvurusu reddedilecektir.
Okul müdürlükleri, özür durumu belgelerini elektronik ortamda sisteme yansıtarak onay için ilçe ve il millî eğitim müdürlüğüne gönderilmesini sağlayacaktır.
Başvurular; eğitim kurumu müdürlüklerince başvurunun yapıldığı gün ya da takip eden gün içinde; il ve ilçe millî eğitim müdürlüklerince ise en geç eğitim kurumu müdürlüğünün onayını takip eden günde onaylanacaktır. Son gün yapılan başvurular aynı gün içinde onaylanacaktır.
Onay işlemlerinin süresi içinde tamamlanmasını takiben başvurular değerlendirmeye alınacaktır.
Öğretmenlerin başvuru ve onay işlemlerini internet aracılığıyla takip etmesi sağlanacaktır.
İl/ilçe millî eğitim müdürlükleri, yer değiştirme iş ve işlemleri ile başvuruların onaylanması ya da reddedilmesinden görevli, yetkili ve sorumludur.
Onay işlemlerinin hafta sonu tatillerine denk geldiği günlerde okullar ile il/ilçe milli eğitim müdürlüklerince gerekli tedbirler alınarak yeterli sayıda personel bulundurulacak ve başvuruların onaylanması sağlanacaktır.
Yer değiştirme başvurularına ilişkin tereddütler öncelikle il millî eğitim müdürlüğünce giderilecek; bu aşamada giderilemeyen tereddütler yetkililerce Bakanlığa bildirilecektir.

BAŞVURU VE TERCİHLER
Başvurular
Özür sebebiyle görev yerlerinden ayrılacak öğretmenlerin yerine atama yapılabilmesi bakımından başvurular, yer değiştirme takviminde belirtilen tarihler arasında iki aşamalı olarak alınacaktır.
Birinci aşamada, öğretmenler Elektronik Başvuru Formu’nu doldurarak, özür durumuna göre atanmak istediği il ve ilçeyi seçerek başvuru formunu onaylatacaklardır.
İkinci aşamada ise öğretmenin atanmak istediği il ve ilçede boş norm kadrosu bulunan okullar ile öğretmenlerin yer değiştirmesi sebebiyle muhtemelen boşalacak okulların listesi http://ikgm.meb.gov.tr internet adresinde yayımlanacaktır. Birinci aşamada başvurusu onaylanan öğretmenler, atanmak istedikleri okul kodlarını, tercih önceliklerini dikkate alarak işaretleyeceklerdir.
Tercih aşamasında “muhtemelen boşalacak okul” olarak ilan edilen ancak atamalar sonucunda bunlardan norm kadrosu boşalmayan okulları tercih eden öğretmenlerin bu tercihleri değerlendirmeye alınmayacaktır.
Tercihler
  1. İller arasında:
Öğretmenler, özürlerinin bulunduğu ildeki okullar arasından en çok 25 (yirmi beş) tercihte bulunabilirler. Tercihlerine atanamama ihtimaline karşılık öğretmenler, 26 ncı seçenek olarak il genelinde boş kalan eğitim kurumlarına atanmak isteyip istemediğini ayrıca belirtecektir.
Tercih ettikleri eğitim kurumlarına atanamayan öğretmenlerden 26 ncı tercihi işaretleyenlere, özrünün bulunduğu il genelinde boş kalan eğitim kurumlarına atanmak üzere yeniden en çok 25 (yirmi beş) tercih hakkı verilecektir. Bu şekilde de atanamayanlar, 26 ncı seçenek olarak il içinde norm açığı olan okullara hizmet puanı üstünlüğüne göre atanmayı talep edebileceklerdir.
25’ten az tercih yapanlar ile tercih dışı atanmak istemeyen öğretmenlerin sadece tercihleri dikkate alınacaktır.
Hizmet puanı yetersizliği sebebiyle tercihlerine ve 26 ncı seçeneğe yerleşemeyen öğretmenlere, istekleri hâlinde aylıksız izin kullandırılacaktır.
  1. İl içinde:
Öğretmenler, özürlerinin bulunduğu yerleşim yerindeki eğitim kurumları arasından en çok 25 (yirmi beş) tercihte bulunabilirler.
Yer değişikliği işlemlerinde; il merkezleri; ilçeler; büyükşehir belediyesi statüsünde olan illerin ilçeleri, beldeleri ve köylerinin her biri ayrı bir yerleşim yeri olarak değerlendirilecek ve bu yerleşim yerleri arasında yer değişikliği başvurusu yapılabilecektir. Bu yerleşim yerlerinin içindeki eğitim kurumları arasında özür durumundan yer değişikliği yapılamaz.
Büyükşehir belediyesi statüsünde olmayan illerde görev yapanlar, yalnızca özrünün bulunduğu il merkezi ya da ilçedeki (belde ve köyler dâhil) okulları tercih edeceklerdir.
Eşi, aynı ilçenin köy veya beldelerinde görev yapanlar, öncelikle eşinin olduğu yerdeki okulları tercih edecektir.
Kendisi veya eşi, büyükşehir statüsünde olan illerin büyükşehir belediyesi sınırları dışında kalan ilçelerinde görev yapanlar, eşinin görev yaptığı büyükşehir belediye sınırları dışındaki ilçede bulunan (belde ve köyler dâhil) okulları tercih edeceklerdir.
Büyükşehir statüsündeki illerde görev yapan öğretmenler;
Büyükşehir belediyesi kapsamındaki ilçeler dışındaki ilçelerden (belde ve köyler dâhil) büyükşehir belediyesi kapsamındaki ilçelere atanmasını gerektiren özrü bulunanlar bu ilçelerdeki,
Büyükşehir belediyeleri merkez ilçeleri dışındaki ilçelere (belde ve köyler dâhil) atanmasını gerektiren özrü bulunanlar, özürlerinin bulunduğu ilçedeki (belde ve köyler dâhil)
okulları tercih edebileceklerdir.
  1. Fen liseleri ve sosyal bilimler liseleri öğretmenlerinin başvuruları:
Fen liseleri ile sosyal bilimler liselerinin bütün alan öğretmenleri, güzel sanatlar ve spor liselerinin görsel sanatlar/resim, müzik ve beden eğitimi öğretmenleri, bilim ve sanat merkezleri hariç tüm eğitim kurumlarını tercih edebilecektir.
İlgili mevzuatına göre Anadolu liselerine atanan öğretmenler, bilim ve sanat merkezleri hariç fen liseleri ile sosyal bilimler liselerini tercih edebilecektir.
Güzel sanatlar ve spor liseleri hariç, diğer eğitim kurumlarında görevli görsel sanatlar/resim, müzik ve beden eğitimi öğretmenlerinden geçmişte güzel sanatlar liselerinde görev yapmış olanlar da güzel sanatlar ve spor liselerini tercih edebilecektir.
Bilim ve sanat merkezlerinde kadrolu olarak görev yapan öğretmenler, fen liseleri ile sosyal bilimler liseleri hariç, bilim ve sanat merkezleri ile diğer eğitim kurumlarını tercih edebilecektir. Bilim ve sanat merkezlerinde daha önce görev yapmamış öğretmenler, bu merkezleri tercih edemezler.

YER DEĞİŞTİRMELER VE TEBLİGAT
Yer değiştirmeler, öğretmenlerin tercihleri dikkate alınarak hizmet puanı üstünlüğüne göre yapılacaktır.
Yer değiştirme sonuçları, http://ikgm.meb.gov.tr adresinde yayımlanacaktır.
Yer değiştirmesi yapılan öğretmenlerin tebligat, ayrılma ve başlama işlemleri Yer Değiştirme Takvimi’nde belirtilen süreler içinde tamamlanacaktır.

YER DEĞİŞTİRME TAKVİMİ
I. AŞAMA
Başvuruların kabul edilmesi ve onay süreci 12- 16 Ağustos 2013
II. AŞAMA
Tercihlerin yapılması ve onay süreci 20-23 Ağustos 2013
Bilgisayar ortamında yerleştirmelerin yapılması 26 Ağustos 2013
Tebligat ve ilişik kesme işlemleri 27 Ağustos 2013’ten itibaren
Ataması yapılamayanlar için 26 ncı seçenek tercih tarihleri 28 – 29 Ağustos 2013 günü
saat 15.00’a kadar
Atamalar 29 Ağustos 2013
Tebligat ve ilişik kesme işlemleri 2 Eylül 2013’ten itibaren
İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü
   MEB ALINTI

29 Temmuz 2013 Pazartesi

MEMURA MÜJDE ..AĞUSTOŞ MAAŞI 6 AĞUSTOSTA

      Memur maaşları Ramazan Bayramı'ndan önce 6 Ağustos'ta ödenecek..Bayram öncesi memurlara müjdeli haber
.

Ödeme 15 Ağustos yerine 6 Ağustos'ta yapılacak. Erken maaş ödemesinden sözleşmeli personel ve işçiler de yararlanacak. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bir genelge yayımlayarak, Ağustos ayı maaşlarının erken ödenmesini istedi.
Genelgeye göre, memur maaşları, 15 Ağustos yerine avans olarak Ramazan Bayramı'ndan önce ödenecek. Maaş ödemesi, 6 Ağustos'ta yapılacak. Erken maaş ödemesinden sözleşmeli personel ve işçiler de yararlanacak. Belediyelerde çalışan personel de Ağustos ayı maaşını erken alacak.

EĞİTİMCİ : İNTERNET SİTENDE VE BLOĞUNDA REKLAM YAYINLA-GCMFOREX İLE PARA KAZAN

EĞİTİMCİ : İNTERNET SİTENDE VE BLOĞUNDA REKLAM YAYINLA: ---------- Web Sitenize Nasıl Reklam Alabilirsiniz sitede reklam yayınlama...
Websİtenizden Para Kazanın İnternet sitesi yöneticilerine ve online pazarlamacılara  yönelik ortaklık programı detaylarımız aşagıdaki gibidir:

Website Trafiğinizi Paraya Dönüştürün:

GCMForex'in kazançlı reklam programı ile websitenizden, blog sitenizden ve diğer marketing yöntemleri ile trafiğinizi kazanca dönüştürün.

Forex yatırım piyasasında oldugu gibi forex reklam piyasasında liderliğimiz devam ediyor. Bu anlamda  size en hızlı gelişmiş ve yüksek dönüşüm oranlarına sahip kazandıran reklam sistemini sunuyoruz.

  Bir veyada daha çok websiteniz varsa veya bunların yöneticisi veya reklam yetkilisiyseniz, bu sitelerinizden en yüksek şekilde geri dönüş sağlamak ve gelir elde etmek için, hiç bir risk almadan reklam programımıza katılabilirsiniz.

  GCM Forex'in reklam programı site sahiplerine sürekli olarak benzersiz hizmetler ve  destekler sunuyor, ücretsiz sitenize özel forex ve finansal makaleler, günlük piyasa analizlerini sitenizde yayınlama, canlı piyasa verileri, data ve diğer hizetlerin sitenizden canlı yayınlanması gibi bir çok stratejik içeriğe sahip oluyorsunuz.

  Pazarlama araçlarında en son çözümler sunan GCMpartner size yüksek geri dönüş oranları sağlamak için gelişmiş araçlarıda ücretsiz tedarik edecek, örnegin: Rss destegi, text link  ve metin reklamlar, en güncel hareketli ve sabit gif, flash banner ve görseller. E-posta için özel mail şablonları, landing page otomasyonları tedarik eder.








Webmaster Araçları İle Sitenizden Para Kazanın !

Çapraz Kurlar
Çapraz kurlar tablosu size gerçek zamanlı olarak major pariteleri sitenizde yayınlama imkanı verir.
Sitenize eklemek istediğiniz döviz çiftlerini seçerek sonrasında, kodu alıp sitenize eklemeniz yeterlidir. Tamamen ücretsizdir.
Her 15 saniyede bir güncellenir.




GCM Forex Hızlı Demo Formu
Hızlı demo üyelik aracı sitenizden GCM Forex üzerinde hızlı ve kolay şekilde deneme (demo) hesap açtırmanızı sağlar.
Açılan tüm hesaplar ile ziyaretçileriniz demo moda işlemler yapmaya başlayabilirler.
Siteniz üzerinden bu form ile açılan tüm hesaplar anında ortaklık hesap raporlarınızda görebilirsiniz.




Döviz çevirici
GCM Forex döviz çeviri aracı ile hızlı ve basit şekilde para birimlerini ve döviz çiftlerini
gerçek zamanlı oranlar ile çevirin, öğrenin.





RSS
Sitenizden uzmanlarca hazırlanmış piyasa analizlerini yayınlayın.
RSS ile otomatik olarak analizler sitenizde yayınlasın, ziyaretçileriniz sitenizde analiz
içerigi ücretsiz okumak için ziyaret ederken, sitenizde kaliteli analiz içeriği ile arama motorlarında yükselsin.




Pip Hesaplama
PİP degerini hesaplamak forex yatırımcılarının sık sorduğu sorulardandır.
Şimdi bu araç ile yatırımcıların hesabındaki para birimi cinsinden her pipin değerini bulmada ve
emirlerindeki risk hesaplamasında yardımcı olucaktır.
Bu hesaplayıcıyı sitenize ekleyerek ziyaretçilerinizin kullanımına sunabilirsiniz.




Marjin Hesaplama
Aşagıdaki online marjin hesap makinası özellikle forex yatırımcıları tarafından sürekli ihtiyaç duyulan bir araç.
Yatırıma başlamadan önce gereken marjini hesaplamaktadır.
Ayrıca marjin hesaplama işlemlerini bir kaç tıklama ile yapılmasına imkan vermesi açısındanda kullanışlıdır.
Siteniz sadece kodları eklemeniz yeterli olacaktır.




Canlı Piyasa Verileri
GCM Forex canlı piyasa verileri ile sitenizde ziyaretçilerinize özel içerik sunabilirsiniz.
Online, anlık piyasa verileri yatırımcılar açısından büyük önem taşır,
özellikle bu verilere ulaşmak için büyük bir arama hacmi ve ziyaretçi kitlesi oluşturmaktadır.
Sitenizde bu yararlı bilgileri sunmanız, takipçi kitlenizi arttırmanızı ve sitenizi ziyaret edenlerin daha sık gelmesini sağlayacaktır.
Ücretsiz şekilde piyasa verilerini sitenize şimdi eklemek için kodları kullanmanız yeterli.



Geçmiş Grafikler
Forex değişimi gösteren Canlı grafikler, 24 saate kadar Endeksleri, Hisse Senedi ve Emtia fiyatları




GCMforex reklam ortaklık departmanı ile iletişime geçmek için lütfen destek@gcmpartners.com e-posta adresine ulaşınız.

2013/2014 SINIF ÖĞRETMENLĞİ TABAN VE TAVAN PUANLARI

2013-2014 Sınıf Öğretmenliği Bölümü Taban PuanlarI

SINIF ÖĞRETMENLİĞİ BU KADAR DÜŞÜRÜLMEMELİ İDİ YAZIK. GELECEK NESİLLERİ YETİŞTİREN ÖĞRETMENLİK EN YÜKSEK PUANA SAHİP OLMASI GEREKİRKEN  MALESEF TABANLARDA SÜRÜNÜYOR.BUNUN DA TEK NEDENİ EĞİTİMDE ÖĞRETMENİN ROLÜNÜN GÖRÜLMEMESİDİR.  ÜCRETLER VE EĞİTİM SİSTEMİNİN ÖĞRETMENİ OYUNCAK HALE GETİRMESİDİR.  

2013-2014 yerleştirme sonuçlarına göre Sınıf Öğretmenliği Bölümü olan üniversitelerin taban ve tavan puanları, kontenjanları

Üniversite AdıProgramın AdıPuan TürüKont.En Küçük PuanıEn Büyük Puanı
İstanbul ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-257375,55390410,05502
Zirve ÜniversitesiSinif Ögretmenligi (Tam Burslu)TM-26365,27285382,91807
Ege ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-262364,20883400,87169
Marmara ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-2129354,59595401,05045
Yıldız Teknik ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-247351,76816383,44863
Gazi ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-2118349,31301416,46330
İstanbul Aydın ÜniversitesiSinif Ögretmenligi (%75 Burslu)TM-22346,38308352,59987
Nevşehir ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-241343,87930360,30934
Dokuz Eylül ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-2108339,24047411,24366
Kocaeli ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-252338,31782398,69580
Düzce ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-272337,93411361,13784
Dicle ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-288336,51784389,15684
Ordu ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-241336,26082358,99925
Bozok ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-241334,24605351,97113
Sakarya ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-262332,15741409,44248
Erciyes ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-272331,95246400,78640
İstanbul Aydın ÜniversitesiSinif Ögretmenligi (Tam Burslu)TM-212331,91524367,68773
Ankara ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-282330,59902380,50002
Anadolu ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-2103329,30369406,05471
Çukurova ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-2113328,80790399,67048
Uludağ ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-2118326,59782390,51852
Hacettepe ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-2129325,59285392,10729
Gaziantep ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-262321,11889391,87024
Eskişehir Osmangazi ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-262316,52387385,96225
Yüzüncü Yıl ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-282315,17261372,97117
Mersin ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-262312,92466385,15468
Harran ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-247311,03985385,01576
Akdeniz ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-282311,01063378,62304
Necmettin Erbakan ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-2129309,28576398,33765
Başkent ÜniversitesiSinif Ögretmenligi (Tam Burslu)TM-24308,79940335,08555
Fırat ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-262305,32376377,10403
Hakkari ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-231303,41964346,39106
Aksaray ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-257303,17864369,74170
Kahramanmaraş Sütçü İmam ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-257302,81315405,15814
Ondokuz Mayıs ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-2108301,98153390,08733
İnönü ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-298300,80043376,27110
Uşak ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-262298,45299366,63204
Atatürk ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-2108297,96908403,55232
Ağrı İbrahim Çeçen ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-2129294,88002392,27278
Recep Tayyip Erdoğan (RTE) ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-2129294,80848372,57575
Kafkas ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-2108294,09327368,08251
Siirt ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-293290,95153374,49738
Adıyaman ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-2113289,81213371,65133
Adnan Menderes ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-293289,80998380,80750
Karadeniz Teknik ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-2129289,77339413,48252
Balıkesir ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-262282,96695406,55060
Kilis 7 Aralık ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-262282,20804374,89572
Niğde ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-2108281,42320378,44483
Artvin Çoruh ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-272280,23490364,16125
Celal Bayar ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-2123279,64690367,57852
Girne Amerikan ÜniversitesiSinif Ögretmenligi (Tam Burslu)TM-210279,47639326,77319
Muş Alparslan ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-293278,49137387,85144
Gaziantep ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-257276,24008367,22755
Abant İzzet Baysal ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-2113274,86674391,93505
Mustafa Kemal ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-2129274,75877387,80631
Kırıkkale ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-298273,35284379,50649
İstanbul Aydın ÜniversitesiSinif Ögretmenligi (%50 Burslu)TM-228272,45660334,53050
Afyon Kocatepe ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-288271,22886401,54140
Cumhuriyet ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-2108270,80203374,15507
Uluslararası Kıbrıs ÜniversitesiSinif Ögretmenligi (Tam Burslu)TM-215267,23443320,44485
Trakya ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-2108265,81432373,52639
Ahi Evran ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-2103264,71693373,72417
Çanakkale Onsekiz Mart ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-2123263,52464377,09606
Pamukkale ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-2149263,04086408,34574
Erzincan ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-2159262,23696393,89501
Bayburt ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-293256,99313344,33778
Doğu Akdeniz Üniversitesi (KKTC-Gazimagusa)Sinif Ögretmenligi (Tam Burslu)TM-22256,64380296,65049
Bartın ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-247255,88876341,39477
Uluslararası Kıbrıs ÜniversitesiSinif Ögretmenligi (%75 Burslu)TM-25254,02951280,67903
Dumlupınar ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-262253,31944366,06703
Muğla Sıtkı Koçman ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-298251,85848370,65647
Giresun ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-2159248,55501379,42505
Amasya ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-2103247,79192360,49044
Sinop ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-282242,98156353,83109
Gaziosmanpaşa ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-2108235,25637394,29842
Zirve ÜniversitesiSinif Ögretmenligi (%25 Burslu)TM-229234,40792310,94516
Başkent ÜniversitesiSinif Ögretmenligi (%50 Burslu)TM-210233,61459343,68585
Doğu Akdeniz Üniversitesi (KKTC-Gazimagusa)Sinif Ögretmenligi (Ücretli)TM-230228,64870228,64870
Zirve ÜniversitesiSinif Ögretmenligi (%50 Burslu)TM-225222,16326324,93944
Yakın Doğu ÜniversitesiSinif Ögretmenligi (%50 Burslu)TM-230217,88860281,16185
Başkent ÜniversitesiSinif Ögretmenligi (Ücretli)TM-226216,66127274,44673
Doğu Akdeniz Üniversitesi (KKTC-Gazimagusa)Sinif Ögretmenligi (%50 Burslu)TM-210216,53454251,40752
Uluslararası Kıbrıs ÜniversitesiSinif Ögretmenligi (%50 Burslu)TM-220207,28050250,19262
Kastamonu ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-2134206,78472402,56212
Mehmet Akif Ersoy ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-2129204,70694372,21346
Girne Amerikan ÜniversitesiSinif Ögretmenligi (%50 Burslu)TM-220204,05951268,47656
Bülent Ecevit ÜniversitesiSinif ÖgretmenligiTM-298203,59382352,94870
Lefke Avrupa ÜniversitesiSinif Ögretmenligi (Ücretli)TM-230202,29238259,59970
İstanbul Aydın ÜniversitesiSinif Ögretmenligi (Ücretli)TM-258201,90019280,74172
İstanbul Aydın ÜniversitesiSinif Ögretmenligi (%25 Burslu)TM-220200,14052266,76046
Doğu Akdeniz Üniversitesi (KKTC-Gazimagusa)Sinif Ögretmenligi (%25 Burslu)TM-220
Girne Amerikan ÜniversitesiSinif Ögretmenligi (Ücretli)TM-220
Uluslararası Kıbrıs ÜniversitesiSinif Ögretmenligi (Ücretli)TM-220
Yakın Doğu ÜniversitesiSinif Ögretmenligi (%25 Burslu)TM-230

25 Temmuz 2013 Perşembe

ÖSYM 2013 YERLEŞTŞRME SONUÇLARI AÇIKLANDI



ÖSYM
2013-ÖSYS SonuçlarıSonuç Açıklama Ana Sayfası


ÖSYM2013-ÖSYS Sonuçları25.07.2013
Geçersiz TC/YU NumarasıŞifre 6 karakterden az olamaz.



Aday İşlemleri Sistemi şifrenizi unuttuysanız, buraya tıklayarak şifrenizi nasıl alabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Sonuç Açıklama Ana Sayfası

Yerleştirme sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek. Üniversitelere kayıtlar 2-6 Eylül arasında yapılacak

 

24 Temmuz 2013 Çarşamba

KAMUDAN HABER--GÜNCEL EĞİTİM HABERLERİ


Öğretmene 328 TL Özel Hizmet Tazminatı

Eğitimbirsen Genel Merkezi Mehmet Akif İNAN toplantı salonunda genel sekreter Ahmet ÖZER önemli aciklamalarda bulundu.
 
Öğretmene 328 TL Özel Hizmet Tazminatı

KAMUDANHABER.CCOM - ÖZEL HABER
Önceki yıl eğitim öğretim ve bilim hizmet kolu çalışanlarının ek ödeme mağduriyeti nedeniyle mutabakatsızlıkla sonuçlanan toplu sözleşmenin en önemli maddesi ek ödeme yerine Eğitim Bir Sen in öğretmen ve öğretim elemanları için özel hizmet tazminatına zam isteyeceği öğrenildi.
Toplu sözleşmede yetkili sendika olan Eğitimbirsen genel sekreteri Ahmet ÖZER ,öğretim elemanlarına 364TL üniversite ödeneği, öğretmenlere ek ödeme yerine 328 tl özel hizmet tazminatı isteyeceklerini açıkladı.
ÖZER; Şeflere 109 Tl, tekniker,teknisyen memur ve hizmetli gibi kadrolarda bulunan çalışanlara 73 tl özel hizmet tazminati istedi...
Ramazan ÇAKIRCI YAPTIĞI AÇIKLAMADA ; Kamu Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk istediğimiz toplu sözleşme priminden rahatsız olmuş.Koncuk, sendikacılık kitabını okumamışsa okumasını, okuduğunu sanıyorsa bir daha okumasını öneriyorum.Sendikal hareketin geliştiği ülkelerde bu işin nasıl yapıldığını bilmiyorsa, en azında Türkiye'de yapılan İşçi sendikacılığına baksın.
Milli Eğitim Bakanlığı ortaöğretim kurumlarında başörtüsü yasağında ısrar etmesini anlamak mümkün değildir.MEB bu yasağı sona erdirmelidir. Yargıtay eğitim hakkını engellediği için profesörün aldığı cezayı onadı. Ama MEB ortaöğretimde başörtüsü yasağında ısrar ediyor.MEB'in yasakta ısrar etmesi eğitim hakkını engellemek değil mi? Başörtülü kızlarımız Fen, Sosyal bilimler liselerinde okuyamayacak mı?

ÖĞRENCİLERİN KILIK KIYAFET YÖNETMELİĞİ DEĞİŞTİ

Öğrencilerin kılık kıyafet yönetmeliğindeki değişiklik Resmi Gazete'de

ÖĞRENCİLERİN KILIK KIYAFET YÖNETMELİĞİ DEĞİŞTİ

Karar Sayısı : 2013/5125
Ekli “Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Okul Öğrencilerinin Kılık ve Kıyafetlerine Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik”in yürürlüğe konulması; Millî Eğitim Bakanlığının 3/7/2013tarihli ve 1612278 sayılı yazısı üzerine, Bakanlar Kurulu’nca 8/7/2013tarihinde kararlaştırılmıştır.


MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI OKUL ÖĞRENCİLERİNİN KILIK VE KIYAFETLERİNE DAİR YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK
MADDE 1 – 26/11/2012 tarihli ve 2012/3959 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Okul Öğrencilerinin Kılık ve Kıyafetlerine Dair Yönetmeliğin 3 üncü maddesinin ikinci fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.
“(2) Öğrenciler, okul, sınıf ve şubelerde tek tip kıyafet giymeye zorlanamaz. Ancak, okul yönetimi ve okul-aile birliğinin koordinatörlüğünde, 4 üncü maddede yer alan sınırlamalara aykırı olmamak kaydıyla, velilerin yüzde ellisinden fazlasının muvafakati alınarak ilgili eğitim-öğretim yılı için okul kıyafeti veya kıyafetleri belirlenebilir. Bu fıkranın uygulanmasına dair usûl ve esaslar Millî Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan yönerge ile belirlenir.”
MADDE 2 – Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.
MADDE 3 – Bu Yönetmelik hükümlerini Bakanlar Kurulu yürütür.
Yönetmeliğin Yayımlandığı Resmî Gazete'nin
TarihiSayısı
27/11/201228480

 

 

 

 

Faruk Çelik 6+6'lık zam teklifini değerlendirdi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Memur-Sen'in bugün açıkladığı 2014 yılı için memur maaşlarına yüzde 6+6'lık zam teklifini değerlendirdi.




Faruk Çelik 6+6'lık zam teklifini değerlendirdi
 

 
Kamuda çalışan 200 bin işçiyi ilgilendiren toplu sözleşme görüşmelerini dün uzlaşı ile tamamladıklarını kaydeden Bakan Çelik, "Önümüzdeki haftada kamu görevlileri ile masaya oturacağız. İlgili sendikaların açıklamalarına saygı duyuyoruz. Ama bu açıklanan oranlarla ülke gerçekleri, dünya gerçekleri, ekonomi gerçekleri ve tabi ki hayat standartlarını da dikkate alarak, bir uzlaşı içerisinde olacağız. Tıpkı işçi kesimi ile yapılan müzakerede ettiğimiz neticeyi, kamu görevlileri ile yapacağımız toplantıda da elde edeceğimiz inancındayım." dedi.

Bakan Çelik, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Söz konusu TÜSİAD'ın ziyareti olunca konunun da ekonomi olduğunu kaydeden Çelik, ekonomide her alanda olumlu bir seyrin yaşandığını belirterek, GSYİH, büyüme, fert başına milli gelir, ihracat, enflasyon, faiz oranları, bütçe açığı, borç stoku ve işsizlik gibi önemli para metrelerinde düne göre gelinen noktanın önemli olduğunun altını çizdi. Gelişen ekonomide dünyasının çok büyük bir katkıları olduğuna işaret eden Çelik, çalışma hayatında atılan önemli atımlara değindi.

TÜSİAD Başkanı Yılmaz da Çalışma Bakanlığı ile verimli işbirliği çerçevesinde bugün bir araya gelme imkanı bulduklarını dile getirdi. İşgücü piyasasının verimli işlemesine yönelik görüşlerini her fırsatta paylaştıklarını aktaran Yılmaz, bugün de gündemlerindeki konuları Bakan Faruk Çelik ile paylaşacaklarını belirtti.

"TÜRKİYE BÜYÜMEYE DEVAM ETMEK ZORUNDA"

Bakan Çelik'ten beklentilerinin ne olduğuna yönelik bir soru üzerine Yılmaz, "Ülkenin makro alanda sağladığı istikrar Türkiye'nin en önemli kazanımıdır. Dünya ekonomileri durgunluk olarak öne çıkarken, Türkiye büyümeye devam etmek zorunda. Bunlarda mikro yapısal reformlarla olacaktır. Dolayısıyla biz de bazı bakanlarımızı ziyaretimizde bu mikro reform alanlarında, gördüğümüz fırsatları, buradaki geliştirmeye açık alanları paylaşmaya gayret ediyoruz. Türkiye'nin gerçekten rekabet gücünün geliştirilebilecek yapısal reform alanlarını birlikte ele almak." diye konuştu.

"SENDİKALARIN AÇIKLAMALARINA SAYGI DUYUYORUZ"

Memur-Sen'in 2014 yılı için memur maaşlarına yüzde 6+6 oranındaki teklifinin hatırlatılması üzerine Bakan Çelik, şu ifadeleri kullandı:

"Söylememiz gerekeni masada söylememiz gerekiyor. Önden söylenmesi doğru olmaz. Çünkü Çalışma Bakanlığı diyalog bakanlığıdır. Dün itibari ile kamuda çalışan 200 bin işçimizi ilgilendiren toplu sözleşme görüşmelerini uzlaşıyla tamamladık. Önümüzdeki haftada kamu görevlileri ile masaya oturacağız. Yaklaşık 2 buçuk milyon kamu görevlisini ilgilendiren toplu sözleşmede tarafların kendi taleplerini kamuoyu ile paylaşmaları, demokratik bir ortamda olması gereken bir durum. Fakat ülke ne bakandan, ne bakanlıklardan, ne derneklerden, kamu çalışanlarından, işçisinden memurundan değil, 76 milyondan ibaret. Onun için alınacak kararlar 76 milyonu ilgilendirdiği için çok dikkatli bir diyalog ortamına girmiş bulunuyoruz. İlgili sendikaların açıklamalarına saygı duyuyoruz. Ama bu açıklanan oranlarla ülke gerçekleri, dünya gerçekleri , ekonomi gerçekleri ve tabiî ki hayat standartlarını da dikkate alarak, bir uzlaşı içerisinde olacağız. Tıpkı işçi kesimi ile yapılan müzakerede ettiğimiz neticeyi, kamu görevlileri ile yapacağımız toplantıda da elde edeceğimiz inancındayım."

"MB'NIN KARARININ ÜLKE İSTİKRARINA KATKI SAĞLAMASINI DİLİYORUM"

Muharrem Yılmaz, Merkez Bankası (MB)'nın dün almış olduğu faiz artırım kararını, MB'nın almış olduğu kararın, üstlendiği fiyat istikrarı ve finansal piyasaların yönlendirilmesine yönelik bir beklenti yönetimi olarak değerlendirdi. MB'nın kararının ülkede arzu edilen istikrara katkı sağlamasını dilediğini ifade etti

Haber Kaynağı: www.kamudanhaber.com






Sınıf Öğretmenlerine Tayin Şoku

MEB Öğretmenlerin iller arası yer değiştirme kontenjanlarını yayınladı. İller arası tayin isteğinde bulunacak sınıf öğretmenlerine birçok il açılmadı....

MEB Öğretmenlerin iller arası yer değiştirme kontenjanlarını yayınladı. İller arası tayin isteğinde bulunacak sınıf öğretmenlerine birçok il açılmadı. İç Anadolu ve Batı'da açılan illerde kontenjanlar çok sınırlı ve ücra yerler...

4+4+4 sistemi ile birlikte sınıf öğretmenlerinin norm kadro fazlası olması sebebiyle son iki yıldır yerlerine çakılı kalan sınıf öğretmenleri için 2013 yılında da yer değiştirme ümidi çok sınırlı...

Ankara, Kayseri, Bolu,İzmir,Denizli, KırşehirveNevşehirgibibirçok ilde sınıf öğretmenliğine kontenjan verilmedi. Bunun yanında İç Anadolu ve Batı illerinde sınırlı sayıda kontenjan verilmiş ve ücra köşeler..

Ülke genelinde sınıf öğretmeni norm kadro fazlası öğretmenlerin hala eritilmediği düşünüldüğünde sınıf öğretmenlerinin daha birkaç yıl Batı'ya tayinleri hayal gibi...

Ağustos ayında yapılacak öğretmen atamalarında da sınıf öğretmenlerine sınırlı sayıda kontenjan ayrılacağı gözüküyor...

Bakanlığın özellikle Doğu'da çakılı kalan sınıf öğretmenlerimize ya pozitif ayrımcılık yapması yada tayin konusunda formül üretmesi gerekiyor...
Öğretmenlerin 2013 İller Arası İsteğe ve Zorunlu Çalışma Yükümlülüğüne Bağlı Yer Değiştirme Başvuruları İçin Tıklayınız
Kontenjan Bilgileri İçin Tıklayınız



Haber Kaynağı: www.kamudanhaber.com

YENİ KEY LİSTESİ YAYINLANDI

Key Listesi Yayınlandı http://www.keyodemeleri.com/ 5939 Sayılı Konut Edindirme Yardımı Hak Sahiplerine Ödeme Yapılmasına Dair Kanunda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun ve Konut Edindirme Yardımı Hak Sahiplerine Ödeme Yapılmasına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelik ile 5664 Sayılı Konut Edindirme Yard ımı Hak Sahiplerine Ödeme Yapılmasına Dair Kanuna 662 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 73 üncü Maddesi İle Eklenen Hükme Göre Tespit Edilen Hak Sahipleri Listesi http://www.keyodemeleri.com/ Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketinden: 5939 SAYILI KONUT EDİNDİRME YARDIMI HAK SAHİPLERİNE ÖDEME YAPILMASINA DAİR KANUNDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA İLİŞKİN KANUN VE KONUT EDİNDİRME YARDIMI HAK SAHİPLERİNE ÖDEME YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA İLİŞKİN YÖNETMELİK İLE 5664 SAYILI KONUT EDİNDİRME YARDIMI HAK SAHİPLERİNE ÖDEME YAPILMASINA DAİR KANUNA 662 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMENİN 73 ÜNCÜ MADDESİİLE EKLENEN HÜKME GÖRE TESPİT EDİLEN HAK SAHİPLERİ LİSTESİ Ödemelerde T.C. kimlik numarasının ibrazı zorunludur. Emlak Konut Gayrikenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin hazırladığı Konut Edindirme Yardımı Hak Sahipleri Listesine http://www.keyodemeleri.com/ adresinden ulaşabilirsiniz. İlgili Haberler Çalışan Kadınlara Müjde Key Listesi Yayınlandı MEMURUN ATAMA KRİTERLERİ Torba Kanun Son Hali ve Tamamı Devlet Memurları Kıyafet Sorunu İşçiye 4+4 Zamda Anlaşıldı Öne Çıkan Haberler TCDD bu illerde işçi alacak! İslama göre cinsel hayat 14 maddelik Nurculuk testi Bakanlıktan Sivil Polislere Uyarı Yorgunluk nasıl önlenir Yeni ehliyetler nasıl olacak ? İşsize 1500 lira maaş! SBS'de cevap kağıdı skandalı Kamudaki 8 bin şube müdürü emekliliğe yanaşmıyor İki bin polise akıllı sınıflarda eğitim Hükümet işsize 1500 lira maaş verecek! Sağlıkçı çalıştırmayan patrona ceza MEB'e Üst Düzey Atamalar Yapıldı Tatil Dönemi İkraz Uygulaması Uzatılmıştır Doktoru bu kez personel dövdü 28534 Hayran Facebook'ta Beğen ... Takipçi Twitter'da Takip Et En Çok Okunan Haberler İller Arası Yer Değiştirme Kontenjanları... İL DIŞI YER DEĞİŞTİRME KONTENJANLARI MEB MÜSTEŞARINDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR CHP EĞİTİMBİRSEN'Lİ İL MÜDÜRÜNÜ YEDİ Sınıf Öğretmenlerine Tayin Şoku En Çok Yorumlanan Haberler CHP EĞİTİMBİRSEN'Lİ İL MÜDÜRÜNÜ YEDİ Doğu'da Kalan Öğretmenler Yaşadı ŞEFLERDEN MANİFESTO GİBİ AÇIKLAMA GÜNDOĞDU : Öğretmenlere Ek Ödemede... Doğuya Giden Öğretmene Yüksek Maaş Yazarlar Fetullah İNAM GEZİ’DEN DERS ÇIKARAN CHP Doğan CEYLAN Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği nerede kaldı? İsmail KILINÇ ÖĞRETMENLER ÜZERİNE... Mustafa CEYLAN SAYIN BAKAN:ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İLE OYNAMAYI BIRAKINIZ Mehmet ŞENER Güvenmenin Sonu Özcan BAYSAL BEKLE BİZİ BOSNA Bayram GÜR DİDİŞMEYİ BIRAKIN DİK DURUN Mustafa ARSLAN GÜÇLÜ OLAN KONUŞUR Son Dakika Özel Haber İkili Öğretim Yapan Okullarımızda Eğitim MEB BAŞÖRTÜSÜ SKANDALININ BELGELERİNİ Torba Kanun Son Hali ve Tamamı MEB'e Üst Düzey Atamalar Yapıldı MEB MÜSTEŞARINDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR ŞEFLERDEN MANİFESTO GİBİ AÇIKLAMA Ak Parti Öğretmenlere Masal Anlatmasın İcraat MEB'DE DEĞİŞİM OLMADAN DÜZELME OLMAZ İller Arası Yer Değiştirme Kontenjanları Doğu'da Kalan Öğretmenler Yaşadı Anket Tüm Anketler Sitemizin yeni temasını beğendiniz mi ? EVETHAYIRFİKRİM YOK Oy Kullan Sonuçlar 0 -------------------------------------------------------------------------------- Künye Anketler Röportajlar Astroloji Sitene Ekle Reklam Ver İletişim Formu © 2013 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz. Haber Sistemi ve Tasarım: TE Bilişim Yukarı Çık Key Listesi Yayınlandı 5939 Sayılı Konut Edindirme Yardımı Hak Sahiplerine Ödeme Yapılmasına Dair Kanunda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun ve Konut Edindirme Yardımı Hak Sahiplerine Ödeme Yapılmasına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelik ile 5664 Sayılı Konut Edindirme Yardımı Hak Sahiplerine Ödeme Yapılmasına Dair Kanuna 662 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 73 üncü Maddesi İle Eklenen Hükme Göre Tespit Edilen Hak Sahipleri Listesi Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketinden: 5939 SAYILI KONUT EDİNDİRME YARDIMI HAK SAHİPLERİNE ÖDEME YAPILMASINA DAİR KANUNDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA İLİŞKİN KANUN VE KONUT EDİNDİRME YARDIMI HAK SAHİPLERİNE ÖDEME YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA İLİŞKİN YÖNETMELİK İLE 5664 SAYILI KONUT EDİNDİRME YARDIMI HAK SAHİPLERİNE ÖDEME YAPILMASINA DAİR KANUNA 662 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMENİN 73 ÜNCÜ MADDESİİLE EKLENEN HÜKME GÖRE TESPİT EDİLEN HAK SAHİPLERİ LİSTESİ Ödemelerde T.C. kimlik numarasının ibrazı zorunludur. Emlak Konut Gayrikenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin hazırladığı Konut Edindirme Yardımı Hak Sahipleri Listesine http://www.keyodemeleri.com/ adresinden

17 Temmuz 2013 Çarşamba

MEB İLLER ARASI YER DEĞİŞTİRME DUYURUSU

 Öğretmenlerin MEB'den iller arası yer değiştirme duyurusu2013 yılı iller arası isteğe ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirme işlemleri 06/05/2010 tarihli 27573 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmenlerinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği hükümleri de dikkate alınarak aşağıda belirtilen açıklamalar doğrultusunda yapılacaktır.

1- a. Zorunlu çalışma yükümlülüğünü tamamlayan, zorunlu çalışma yükümlülüğü olmayan veya bundan muaf tutulan öğretmenlerden, 31 Aralık 2013 tarihi itibarıyla bulundukları ilde en az 3 (üç) yıllık çalışma süresini tamamlayacaklar, iller arasında yer değiştirme isteğinde bulunabilirler.

b. 06/05/2010 tarihinden önce 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında sözleşmeli öğretmenliğe başlayıp 06/05/2010 tarihinden sonra KPSS puanı ile kadrolu öğretmenliğe atananlardan sözleşmeli öğretmenlikte geçen süreleri dahil olmak üzere bulundukları ilde 3 (üç) yıllık çalışma süresini tamamlayanlar da yer değiştirme isteğinde bulunabilecektir.

c. Başvuruların son günü itibarıyla adaylıkları kaldırılmış olmak kaydıyla istemeleri halinde; sağlık ve eş durumu özrü nedeniyle zorunlu çalışma yükümlülüğü ertelenmiş olanlar ile birinci, ikinci ve üçüncü hizmet alanlarında görev yapan zorunlu çalışma yükümlüsü öğretmenler, zorunlu çalışma yükümlülüğü öngörülen hizmet alanlarına yer değiştirme başvurusunda bulunabilirler. Bu kapsamdaki öğretmenlerde bulunduğu ilde 3 yıllık çalışma süresi aranmaz, bunlardan tercihlerine atanamayanlar, bulundukları yerde görevlerine devam ederler.

ç. Dördüncü, beşinci ve altıncı hizmet alanlarında görevli zorunlu çalışma yükümlüsü öğretmenlerden bulunduğu ilde 31/12/2013 tarihi itibarıyla 3 (üç) yılını dolduranlar, il içinde veya iller arasında zorunlu çalışma yükümlülüğü öngörülen hizmet alanlarına yer değiştirme isteğinde bulunabilirler.

d. 2012 ve 2013 yılında il içinde veya iller arasında yer değişikliği yapıldıktan sonra farklı sebeplerle Bakanlığımızca eski görev yerine iade edilenlerin eski ve yeni görev yerlerindeki hizmet süreleri birlikte değerlendirilir.

2- İl dışı yer değişikliğine başvuracak öğretmenlerin hizmet puanlarının hesabında, yer değiştirme başvurularının son günü esas alınır.

3- Bakanlık merkez ve taşra teşkilatı ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarında görevli öğretmenler, 15 Eylül 2013 tarihine kadar kadrolarının bulunduğu eğitim kurumuna dönmek kaydıyla, yer değiştirme hakkından yararlanabilir. Bunlardan en geç 15 Eylül 2013 tarihi itibarıyla atandıkları eğitim kurumunda göreve başlamayanların atamaları iptal edilecektir.

4- Yurt dışında görevlendirilenler ile aylıksız izinli olan öğretmenlerden, 15 Eylül tarihine kadar, yurt dışı görev süresinin veya aylıksız izinlerinin sona ereceğini belgelendirenler, diğer şartları da taşımak kaydıyla yer değiştirme başvurusunda bulunabilirler. Bu kapsamda yer değişikliği gerçekleştirilen öğretmenlerden, en geç 15 Eylül 2013 tarihi itibarıyla atandıkları eğitim kurumunda göreve başlamayanların atamaları iptal edilecektir.

5. a. 06/05/2010 tarihinden sonra öğretmenliğe atanlardan birinci, ikinci ve üçüncü hizmet alanlarındaki eğitim kurumlarında görev yapan ve Bakanlık öğretmenlik kadrolarında ilk göreve başlama tarihi esas alınarak 15 Eylül 2013 tarihi itibarıyla 3 (üç) yıllık çalışma süresini tamamlamış veya tamamlayacak öğretmenlerden, zorunlu çalışma yükümlülüğü öngörülen hizmet alanında hiç görev yapmamış ya da eksik hizmeti 6 aydan fazla olanlar, zorunlu çalışma yükümlülüklerini yerine getirmek üzere il içinde veya iller arasında dördüncü, beşinci ve altıncı hizmet alanlarındaki eğitim kurumlarına tercihleri doğrultusunda atanacaklardır. Tercihlerine atanamayanlar, alanlarında norm açığı bulunan eğitim kurumlarına hizmet puanları da dikkate alınarak atanacaktır. Bu kapsamda olup da talepte bulunmayanların ataması ise re’sen yapılacaktır.

b. Başta eğitim kurumu müdürlükleri olmak üzere ilçe ve il milli eğitim müdürlükleri, yukarıda belirtilen 3 (üç) yıllık çalışma süresini doldurmaları nedeniyle bu yıl zorunlu çalışma yükümlülüğüne tabi tutulacak öğretmenlerin tespit ve takibini yaparak yer değiştirme başvuru formu doldurmasını sağlayacaktır. Başvuru formu doldurmayanların formları eğitim kurumu müdürlüklerince doldurularak onaylanacaktır.

Zorunlu çalışma yükümlüsü öğretmenlerin tespitinde ihmali görülen yöneticiler hakkında gerekli yasal işlemler yapılacaktır.

c. Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmenlerinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği’nin 33 üncü maddesinde sayılan mazeret halleri kapsamında mazeretlerinin devam ettiğini belgelendiren öğretmenlerin zorunlu çalışma yükümlülükleri talepleri halinde ertelenecektir.

ç. Bu kapsamda, 3 (üç) yıllık sürenin hesabında sözleşmeli öğretmenlik ve asker öğretmenlik dahil, öğretmenlerin kadrolarının bulunduğu ilde, fiilen öğretmen olarak çalıştıkları süreler dikkate alınacaktır. Aylıksız izinli olarak geçirilen süreler ile eğitim kurumları dışında Bakanlık merkez ve taşra teşkilatı ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarında çalışılan süreler ise 3 (üç) yıllık sürenin hesabında dikkate alınmayacaktır.

d. 06/05/2010 tarihinden önce 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi kapsamında sözleşmeli öğretmenliğe başlayanlardan 06/05/2010 tarihinden sonra KPSS puanı ile kadrolu öğretmenliğe atananlar, zorunlu çalışma yükümlülüğünden muaf tutulacaktır.

e. Birinci, ikinci ve üçüncü hizmet alanında görev yapan zorunlu çalışma yükümlüsü

öğretmenlerden eşi aynı ilin farklı ilçesinde (büyükşehirlerde büyükşehir belediye sınırları dışında) ya da başka bir il’de görev yapanlar, istemeleri halinde zorunlu yer değiştirme başvurusunda bulunmayabilecektir. Bu durumda bulunan öğretmenler eşinin bulunduğu yere 2013 özür durumundan yer değiştirme döneminde yer değiştirme isteğinde bulunacaktır.

Bunlardan özür durumundan yer değiştirme döneminde eşinin yanına yer değiştirme isteğinde bulunmayan ya da atama isteğinde bulunmasına rağmen ataması yapılamayanlar, Bakanlıkça zorunlu çalışma yükümlülüğü öngörülen hizmet alanlarına atanacaktır.

f. Zorunlu çalışma yükümlülüğüne ilişkin diğer hususlarda, Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmenlerinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği’nin ilgili hükümleri esas alınacaktır.

6. Soruşturma sonucu başka “il”e atanan öğretmenler, yeni görevlerine başladıkları tarihten itibaren 3 (üç) yıl geçmeden daha önce görev yaptıkları “il”e yer değiştirme isteğinde bulunamaz.

7. a. Yer değiştirme sonucu farklı illere atanan öğretmen eşlerden, görev yerinden ayrılmadan atamasını iptal ettiren, eş durumu özrüne bağlı yer değiştirme döneminde eşinin bulunduğu il’e; aynı ilin farklı ilçelerine atananlar ise, atandıkları yerde göreve başladıktan sonra, il içi özür durumuna bağlı yer değiştirme döneminde yer değiştirme başvurusunda bulunabilir.

b. Öğretmen eşlerden yalnızca birinin yer değiştirme şartlarını taşıması ve iller arasında atamasının yapılması halinde, diğer eş özür durumuna bağlı atama döneminde eş durumundan yer değiştirme isteğinde bulunabilir. İller arasında isteğe bağlı ataması yapılan eş, aynı atama döneminde ayrıldığı il’e eş durumundan atama başvurusunda bulunamaz.

8. İsteğe bağlı olarak iller arasında görev yeri değiştirilen öğretmenlerden eşleri kamu kurum ve kuruluşlarında eğitim ve öğretim hizmetleri sınıfı dışında çalışanlar, atamalarının yapıldığı tarihten sonra oluşan özür durumları hariç, aynı atama döneminde ayrıldıkları il’e atama başvurusunda bulunamaz.

9. 2013 yılı il içi yer değişikliği döneminde ataması yapılan öğretmenler, iller arası yer değiştirme başvurusunda bulunamaz.

10. Başvurular, http://mebbis.meb.gov.tr veya http://ikgm.meb.gov.tr adreslerinde yer alan Elektronik Başvuru Formu doldurulmak suretiyle yapılacaktır.

Elektronik Başvuru Formu dışında bir belgeyle veya posta yoluyla yapılan başvurular; gerekli şartları taşımayan başvurular; gerçeğe aykırı bilgi ve belgeyle ya da istenilen bilgileri uygun biçimde işaretlemeden yapılan başvurular ile Elektronik Başvuru Formu imzalanmadan ve onaylanmadan yapılan başvurular geçersiz sayılacak; geçersiz başvurulara dayalı yer değiştirmeler iptal edilecektir.

Yer değiştirme sürecinde yapılan işlemlerle ilgili olarak gerçeğe aykırı beyanda bulunan öğretmenler ile gerekli kontrolleri yapmadan bu başvuruları onaylayan sorumlular hakkında yasal işlem yapılacaktır.

Sırasıyla okul, ilçe ve il millî eğitim müdürlükleri yöneticileri, yer değiştirme iş ve işlemlerinin yürütülmesinden, başvuruların onaylanması ya da reddedilmesinden görevli, yetkili ve sorumludur.

11. Başvuru Formu’nun doğru ve eksiksiz doldurulmasından başvuru yapan öğretmen sorumludur. Öğretmenler, başvuruların onay işlemleri tamamlanmadan eğitim kurumu yöneticiliklerinden belgeye dayalı bilgi düzeltme talebinde bulunabilirler; bilgi düzeltmesi yaptıran öğretmenler, süresi içinde yeniden başvuru yapabilirler; ancak başvurunun il milli eğitim müdürlüğünce onaylanmasından sonra hiçbir surette düzeltme yapılamaz.

12. İller arası yer değiştirme başvurusunda bulunan öğretmenlerden görev yaptığı il/ilçe dışında bulunanlar, her türlü iletişim aracıyla kadrosunun bulunduğu okul müdürlüğünü bilgilendirmek suretiyle başvurularının onaylanmasını isteyecek; okul yöneticileri de süresi içinde başvuruları onaylayacaklardır. Başvurusu onaylanan öğretmenlere ait Başvuru Formu’nun çıktısı okul müdürlüklerince öğretmenlere göreve başladıklarında imzalattırılacaktır.

13. Başvurular, sırasıyla eğitim kurumu, ilçe ve il millî eğitim müdürlüklerince onaylandıktan sonra geçerlilik kazanır. Başvurular, başvurunun yapıldığı veya izleyen gün içinde eğitim kurumu müdürlüklerince; eğitim kurumu müdürlüğünün onayını takip eden gün ise, ilçe ve il milli eğitim müdürlüklerince onaylanacaktır. Son gün yapılan başvuruların onay işlemleri, aynı gün tamamlanacaktır.

14. Müstakil müdürlüğü bulunmayan okullarda görevli öğretmenler ile kadroları il/ilçe millî eğitim müdürlüklerinde bulunan öğretmenler başvurularını kadrolarının bulunduğu il/ilçe millî eğitim müdürlüklerine yapacaklardır.

15. Öğretmenler, yer değiştirme başvurusundan, görevli olduğu eğitim kurumu ya da kadrosunun bulunduğu il/ilçe millî eğitim müdürlüğüne dilekçe vermek suretiyle başvuru süresi içinde vazgeçebilir. Bu başvurular elektronik ortamda iptal edilir.

16. İller arasında yer değişikliği başvurusunda bulunan öğretmenler, aynı ya da farklı illerden, en çok 25 eğitim kurumunu tercih edebilir. Bu tercihlerine atanamama ihtimaline karşılık öğretmenlere, 26 ncı seçenek olarak bir il’i daha tercih etme hakkı verilecektir. Ancak 25 eğitim kurumu tercihi tamamlanmadan 26 ncı seçenek işaretlenemeyecektir.

Öğretmenler, başvurularında belirttikleri tercihlerine atanamamaları hâlinde 26 ncı seçenek olarak kendilerine sunulan bir il’e daha atanmayı isteyip istemediklerini de belirteceklerdir.

Tercihlerine atanamayan öğretmenlerden 26 ncı seçeneği işaretleyenler, yalnızca

tercih ettiği ildeki boş kalan kontenjanlara hizmet puanı üstünlüğü esasına göre bilgisayar kurasıyla atanacaktır.

17. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerinden İlköğretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği Bölümü mezunları ilkokullar ile ortaokulları; İngilizce öğretmenleri ise, ilkokullar ile diğer okulları tercih edebilecektir.

18. Bilişim Teknolojileri öğretmenlerinden matematik-bilgisayar, istatistik-bilgisayar bilimleri, bilgisayar teknolojisi/bilgisayar teknolojisi ve bilişim sistemleri, bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmenliği ile bilgi teknolojileri bölümü mezunları ise, mesleki ve teknik liseleri tercih edemeyecektir.

19. Fen liseleri ve sosyal bilimler liselerinin bütün alan öğretmenleri ile güzel sanatlar ve spor liselerinin görsel sanatlar/resim, müzik ve beden eğitimi öğretmenleri tüm eğitim kurumlarını; ilgili mevzuatına göre Anadolu liselerine atanan öğretmenler ise fen liseleri ile sosyal bilimler liselerini de tercih edebileceklerdir.

Güzel sanatlar ve spor liseleri dışındaki eğitim kurumlarında görevli görsel sanatlar/resim, müzik ve beden eğitimi öğretmenlerinden, geçmişte güzel sanatlar liselerinde görev yapmış olanlar da güzel sanatlar ve spor liselerini tercih edebilecektir.

20. Bilim ve sanat merkezlerinde halen görev yapan öğretmenler ile geçmişte bilim ve sanat merkezlerinde görev yapmış olanlar, bilim ve sanat merkezleri ile diğer eğitim kurumlarını tercih edebilecektir.

21. Yer değiştirmeler, öğretmenlerin tercih ettiği eğitim kurumlarındaki norm kadro açığı dikkate alınarak hizmet puanı üstünlüğü esasına göre yapılacaktır. Hizmet puanlarının eşitliği hâlinde öncelik, öğretmenlikteki hizmet süresi fazla olana verilecek; eşitliğin bu durumda da sürmesi hâlinde bilgisayar kurası ile atama yapılacaktır.

22. Görev yerinden ayrılmamış olmak kaydıyla, yer değiştirmeler tamamlandıktan sonra Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmenlerinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği’nde belirtilen özür durumlarından birinin oluşması hali hariç, isteğe bağlı yer değiştirme kapsamında görev yeri değiştirilen öğretmenlerin yer değişiklikleri iptal edilmeyecektir.

Ataması iptal edilenlerden görev yerine atama yapılanlar, il içinde alanlarında ihtiyaç duyulan diğer eğitim kurumlarına valiliklerce atanacaklardır.

23. Başvurulara ilişkin tereddütler öncelikle ilçe/il millî eğitim müdürlüğünce giderilecek, bu aşamada giderilemeyen tereddütler yetkililerce Bakanlığa bildirilecektir. Yukarıdaki açıklamalarda yer almayan hususlarda Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmenlerinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği’nin ilgili hükümleri esas alınacaktır.

24. İller arası yer değiştirme başvuruları 19-24 Temmuz 2013 tarihleri arasında alınacak, atamalar ise 26 Temmuz 2013 tarihinde yapılacaktır.

İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü

16 Temmuz 2013 Salı

MEB İL İÇİ YER DEĞİŞTİRME SONUÇLARI.İL İL YER DEĞİŞTİRMELER

KAMUDANHABER DEN ALINTIDIR..

Milli Eğitim Bakanlığı " İl İçi Atama Sonuçları" açıkladığı andan itibaren illerimiz bu sayfada güncellenecektir...
Atama sonuçları açıklanan iller KIRMIZI renkli olarak yazılacak ve sayfa güncellenecektir.

Değerli ziyaretçilerimiz lütfen açıklanan illeri yorum olarak ekleyelim. Bu şekilde bizde haberi hızlı bir şekilde güncelleriz.
Haber Kaynağı: www.kamudanhaber.com


İl İçi Yer Değiştirme Atamalarını Sonuçlandıran İller
(Açıklandığında Linkli olarak sunulacaktır)
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİ AÇIKLANMA DURUMU / LİNK

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANDI
Afyon İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Amasya İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Ardahan İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANDI
Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANDI
Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANDI
Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANDI
Bitlis İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANDI
Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANDI
Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANDI
Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Iğdır İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANDI
İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANDI
Kars İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANDI
Kilis İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANDI
Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANDI
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANDI
Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Tunceli İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANDI


Haber Kaynağı: www.kamudanhaber.com

İl İçi Yer Değiştirme Atamalarını Sonuçlandıran İller
(Açıklandığında Linkli olarak sunulacaktır)
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİ AÇIKLANMA DURUMU / LİNK
Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Afyon İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Amasya İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Ardahan İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Bitlis İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Iğdır İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Kars İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Kilis İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
çları AÇIKLANMADI
Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Tunceli İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI
Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü2013 İl İçi Atama Sonuçları AÇIKLANMADI